CUM FOLOSIM PAINT?

Cum folosesc PaintÎn acest articol vom vorbi despre cum folosim Paint. Paint-ul este un program de editare grafică foarte util, care ne ajută să realizăm desene digitale simple sau să modificăm imagini pe care deja le avem pe computer. În unul din articolele anterioare, ”CUM FOLOSIM TASTATURA”, am discutat despre butonul Print Screen. Am zis acolo ca acest buton salvează o imagine a ceea ce este în momentul respectiv afișat pe monitor.

Programul de editare grafică Paint este foarte ușor accesibil din lista de programe instalate pe computerul dumneavoastră. Acest program vine preinstalat cu orice versiune de Windows existentă. Pentru a-l accesa tot ceea ce trebuie să faceți este să dați click pe butonul de Start, dați click pe butonul All Programs, în lista de programe apărută (acestea sunt toate programele instalate pe computerul dumneavoastră) căutați secțiunea Accessories dați click pe aceasta și un nou meniu ce va conține programul Paint se va deschide. Tot ce aveți de făcut acum este să dați click pe numele Paint și programul se va deschide. Odată acesta deschis veți avea acces la mai multe instrumente de editare, pe care le vom trata pe fiecare în parte.

Astfel în filmulețul de mai jos, veți vedea cum facem un Print Screen (care înseamnă de fapt imprimare ecran), cum salvăm această imagine, cum modificam orice imagine în Paint si cum salvăm această imagine modificată pe computerul nostru. Dacă după ce ați urmărit filmulețul CUM FOLOSIM PAINT încă mai aveți întrebări sau neclarități vă rog să nu ezitați sa folosiți formularul de mai jos.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.