CUM CREĂM, INSTALĂM ȘI UTILIZĂM UN CONT DE SKYPE?

cont de SkypeÎn acest nou articol vom învăța cum cream, instalam și utilizam un cont de Skype.

Majoritatea forței de munca tânăra trebuie sa părăsească orașul natal și sa se mute într-un oraș mare pentru un serviciu mai bun și mai bine plătit. Toate bune și frumoase pana aici, doar ca odată cu această mutare vine și un mare dezavantaj. Familiile încep sa se întâlnească din ce în ce mai rar, în unele cazuri, rezumându-se  doar la sărbătorile principale. Deși situația e tristă trebuie să acceptăm realitatea așa cum este  și sa încercăm să ne adaptăm. O dovadă bună de adaptare este încercarea de a comunica cu cei apropiați prin intermediul altor mijloace decât cele convenționale cu care ne-am obișnuit. Unul din aceste mijloace este Skype-ul. Aceasta este o aplicație care ne permite să comunicăm cu cei dragi, prin intermediul internetului, gratuit, atât prin apel vocal cât și video.  În rândurile următoare veți învăța cum să vă creați un cont de Skype, cum să descărcați și să instalați Skype-ul pe computerul dumneavoastră și cum să folosiți acest cont de Skype.

Ca de obicei vom începe cu începutul și anume, deschiderea unei pagini noi de internet. Odată deschisă această pagină, în bara de adrese sau în bara de căutare introduceți cuvântul ”Skype” și apăsați butonul Enter de pe tastatură.

Vor apărea rezultatele căutării dumneavoastră, iar pe primul loc ar trebui sa vă apară ”Skype Apeluri gratuite către prieteni și membrii familiei”. Dați click pe acest link și veți fi redirecționați către pagina oficială Skype. Aici va trebui sa vă creați prima dată un cont de Skype, la fel cam cum v-ați creat și contul de Facebook (vezi articolul aici). Odată acest cont creat veți putea descărca și instala aplicația Skype pe computerul dumneavoastră.

În filmulețul de mai jos puteți vedea pas cu pas cum să creați un cont de Skype, cum să descărcați și să instalați Skype-ul pe computerul dumneavoastră și cum să folosiți acest cont de Skype.

După cum am precizat și în filmuleț, pentru a putea folosi Skype-ul poate fi suficient contul de Facebook, putându-vă conecta doar cu acesta dacă doriți. În filmuleț am vrut să va arăt cum se crează, instalează și utilizează un cont de Skype de la zero.

Cred că am reușit în filmulețul de mai sus să ating cele mai importante aspecte ale utilizării Skype-ului. Dacă ceva este neclar sau dacă aveți întrebări, nu ezitați să folosiți formularul de mai jos.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.