Termeni si conditii

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.folosesteuncomputer.com  (denumite in continuare Termeni si Conditii) stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.folosesteuncomputer.com. (denumit in continuare Site-ul) ori poate utiliza in orice mod serviciul  oferit prin intermediul Site-ului (denumit in continuare Serviciul), si are valoarea unei conventii incheiate intre Alexandru Simion, in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciului, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod, sau utilizeaza efectiv Serviciul (denumita in continuare Utilizator). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.folosesteuncomputer.com va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Prin Termeni si Conditii Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre www.folosesteuncomputer.com a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.

Datele personale sunt furnizate de catre Utilizatori in momentul crearii unui cont pe Site sau prin abonarea la Newsletter. Colectarea acestor date se face in scopul exclusiv tinerii unei evidente despre folosirea Site-ului si al oferirii in conditii optime a Serviciului si informatiilor.

Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi Utilizatorii pot face o cerere in scris cu cerinta lor, pe care sa o trimita apoi prin posta, la adresa: Strada Maramures 65A, Botosani, Romania cu specificatia – In atentia Simion Alexandru, administratorului www.folosesteuncomputer.com, sau prin e-mail la adresa alexandrusimion@gmail.com

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

Sunt accesibile Utilizatorului tot continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv  dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar. Sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin www.folosesteuncomputer.com si partenerilor sai, si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al www.folosesteuncomputer.com. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

  • este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) integrala sau a unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, cu link catre pagina sursa si urmatoarea specificatie: (Sursa: www.folosesteuncomputer.com)
  • sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: Informatii furnizate prin amabilitatea www.folosesteuncomputer.com.

CumFolosescUnComputer.com  isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa: alexandrusimion@gmail.com

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea www.folosesteuncomputer.com, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Odata cu acceptarea acestor Termeni si Conditii, Utilizatorul accepta sa primeasca materiale pe email sau SMS de la www.folosesteuncomputer.com

Limitarea raspunderii

CumFolosescUnComputer.com nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. Echipa CumFolosescUnComputer.com va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Cu toate acestea, www.folosesteuncomputer.com nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe www.folosesteuncomputer.com pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

Pentru caz de forta majora, www.folosesteuncomputer.com si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al www.folosesteuncomputer.com, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe www.folosesteuncomputer.com si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului de promovare www.folosesteuncomputer.com sau orice alt aspect relationat  Serviciului www.folosesteuncomputer.com.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

CumFolosescUnComputer.com are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori, dar fara a iesi din litera si spiritul legislatiei in vigoare. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de Serviciul de promovare www.folosesteuncomputer.com ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului www.folosesteuncomputer.com.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului www.folosesteuncomputer.com, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Botosani.