CUM DESCĂRCĂM MUZICĂ DE PE YOUTUBE?

Cum descărcăm muzică de pe YoutubeÎn articolul de astăzi vom învăța cum descărcăm muzică de pe YOUTUBE.

Această operațiune poate fi efectuată prin instalarea unui program care extrage un fișier audio din fișierul video sau prin conversie directa online. În majoritatea cazurilor programele ce trebuiesc instalate pe computerul dumneavoastră nu sunt gratuite, mare parte din ele având doar o perioada de probă gratuită, urmând ca ulterior să trebuiască să plătiți un mic abonament.
Pentru a rămâne cu banii în buzunar și pentru a nu aglomera memoria calculatorului nostru instalând programe inutile, vom merge pe varianta de conversie online. Această variantă este gratuită, singurul dezavantaj fiind că la finalul fiecărei conversii vom fi expuși unui clip publicitar sau unei pagini cu publicitate. În funcție de interesul prezentat pentru fiecare, putem urmări publicitatea respectiva sau pur și simplu închidem pagina dacă nu ne interesează.

Am ales să vă arăt cum descărcam muzică de pe Youtube, deoarece aceasta este cea mai completă pagină de internet în ceea ce privește videoclipurile muzicale. Rareori s-a întâmplat să caut o melodie pe Youtube și să nu o găsesc.

Haideți să vedem pas cu pas ce avem de făcut.

 • Creați un fișier nou pe computer, într-o locație dorită de dumneavoastră (de preferat ar fi să fie pe o partiție diferită de ”C” și pe care aveți cel mai mult spațiu disponibil), denumit reprezentativ pentru a putea fi găsit ușor (Ex: ”Muzică de pe Youtube”, ”Muzică preferată”, etc.)
 • Deschideți o pagină de internet și căutați site-ul Youtube.com
 • În bara de căutare a Youtube-ului scrieți titlul melodiei căutate, numele interpretului sau ambele și apăsați ”Enter” pe tastatură.
 • Dintre rezultatele afișate, ascultați câteva, hotărâți-vă asupra versiunii cele mai bune și copiați adresa acesteia din bara de adrese.
 • Dați click pe imaginea de mai jos pentru a fi redirecționați către site-ul ce va face gratuit conversialogo_trans_small Eu folosesc acest site de mai mult timp cu rezultate excelente, dar dacă se întâmplă de exemplu ca acesta să nu funcționeze pe moment, exista pe internet zeci sau poate sute de site-uri care fac același lucru. Tot ceea ce aveți de făcut este să căutați în Google ”free online Youtube to mp3 converter ”. Eu am ales acesta pentru dumneavoastră datorită faptului că are meniu disponibil și în limba română.
 • În căsuța unde scrie URL media, dați ”paste” (inserare) la adresa pe care ați copiat-o din Youtube și apăsați pe butonul continuă.
 • Site-ul va analiza link-ul și va alege automat versiunea cea mai bună a videoclipului din care va extrage coloana sonoră.
 • La rubrica Format Conversie aveți de ales tipul de extensie pe care vreți să o aibă melodia dumneavoastră. Cea mai întâlnita extensie existentă este mp3 și drept urmare este și formatul pe care îl vom alege și noi (MP3 este un format de redare a fișierelor audio și este prescurtarea de la MPEG (Moving Pictures Experts Group) Layer 3). Tot în această rubrică aveți posibilitatea de a descărca videoclipul cu totul, în formatul dorit, pentru a-l putea vizualiza ulterior pe un dispozitiv ce nu este conectat la internet. În cazul în care vreți să descărcați videoclipul vă recomand să selectați formatul mp4.
 • Odată selectat butonul mp3 tot ce aveți de făcut este să apăsați pe butonul ”Start” și să așteptați să fiți direcționați către pagina de descărcare.
 • În momentul în care veți apăsa butonul ”Descarcă” veți fi întrebați de locația unde vreți să salvați melodia, veți alege fișierul pe care l-am creat mai devreme și veți aștepta ca melodia să se descarce. Acest lucru poate dura de la 10 secunde pana la câteva minute, depinzând de dimensiunea melodiei și de conexiunea dumneavoastră la internet.
 • Imediat ce ați ales locația unde vreți să salvați melodia, acesta se va descarca și pagina de publicitate de care v-am spus se va deschide. Dacă nu vă interesează ce se promovează pe aceasta puteți să o închideți liniștiți.

Iată că ați învățat și cum descărcăm muzică de pe Youtube, gratuit și fără să trebuiască să instalăm nici un program pe computerul nostru. În filmulețul  de mai jos veți regăsi pașii enumerați în rândurile de mai sus pentru a se evita orice confuzie. Dacă totuși aveți întrebări sau neclarități, nu ezitați să folosiți formularul de mai jos pentru a mă contacta.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.